Sherry Arkadaşlar 8 haftalık gebelik bugün dr kontrolü vardı sözde kalbini duyacaktık ama maalesef duyamadığımız gibi kesenin içinde cenin var gibi yok gibi görünmüyor. 2 sebep olabilir dedi dr. Ya geç döllenme ki bu iyi ihtimal; ya da gelişim yok bebekte bu da kötü ihtimal kalp atışı olamayacak. Bunu yaşayan ya da ihtimaller hakkında fikri olan bir yorum yapabilir mi?? 2 saat sonra röntgen uzmanına gideceğiz tekrar bakılacak bakılacak olmadı alttan bakacak dr ama gerçekten yıkıldım😭
Fnen Sherry geç döllenmeden kaynaklı olabilir, ablamın 9. Haftada kalp atışı duyuldu, umarım sizinkide duyulur 🌸
Deniiz- Sherry Canım benimde ultrasonda bebek gözükmemişti kalp atışı dinlenmemişti. Alttan muayene olduğum da görmüştük. İnşallah güzel haberler alırsın dualarımız seninle.
Tgclvnt Sherry Merhabalar, bende gittiğim de ultrasonla görünmemiş alttan muanede görünmüştü ama kalp atışı duyulmamıştı doktorum geç döllenme dedii ve 2 hafta sonra gittiğim de şükürler olsun ki duymuştum kalp atışını. İçini ferah tut Allah’ın izniyle duyarsın bebeğinin kalp atışını. 🙏🏻😍
sdadcr Sherry Benim 2 hamileliğimde geç döllenme olmuştu sonradan duyduk kalp atışını içini ferah tut 🌸
Sherry Fnen inşallahh🙏 teşekkür ederim [bilinmeyen] çok panik oldum inşallah dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim [bilinmeyen] çok panik oldum inşallah dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim