FundaBiliciKele Doğum yapalı 3 gün oldu göğüslerim şuan çok şişkin ve ağrıyo göğüs ucunu yawrum tutamıyo sert olduğu için sıcak suyla masaj yaptım süt pompası ile sağmaya çalıştım bi faydası olmuyo sütüm geri gidecek diye korkuyorum 😞 bu durumlarda bildiğiniz bi yöntem varmıdır yada duyduğunuz ne yapsam ? Yardımlarınızı bekliyorum 🙏🏻
NekwaSultan FundaBiliciKele Sicak suyla yikayip elinizle sagin Göğüs boşalmadıgi için öyle oluyor Benimde ilk 2 gun öyleydi bebis emdikçe geçti Yoksa ates yapar mastit olursunuz Allah korusun
zmq FundaBiliciKele bi doktora gidin benimde çok şişmişti ağrıdan yatamıyordum göğüslerim tıkanmış bebeğim 1 gece aç kalmış bilememişim😔
Ntugba FundaBiliciKele canım sıcak düş al masaj yap sıcak suyla sonra canın acisada sağ sonra soğuk suyla bir bez yika göğsüne sar ben öyle kurtuldum
FundaBiliciKele NekwaSultan sıcak suylada yıkadım ama sağmayıda yapamıyorum çok sert olduğu için çok az akıyo sanırım kanallar kapalı olduğu için gelmiyo süt bebişimde tutmak istiyo sert olduğu için tutamıyo offf çok zorr 😩
NekwaSultan FundaBiliciKele canim saga saga akacak bosalcak göğüs bunun baska yolu yok dr. Da gitsen ayni seyi söyleyecek
Busear Biraz önce instgramda bir doktor paylaşmış mastit için soğuk lahanayı göğsünüzekoyun. İnstgramdan Ebru zulfikaroglu lütfen bakın belki şifa olur 🙏