Pregnantdentist 57 kiloyla hamile kaldım 23+5 deyim 71 kiloyum suan doğuma kadar kaç olur bilmem 🤷🏼♀️
minikmucizem7_ Eslemooo üzülme canım geri verirsin ben 17 kilo aldım ve şuan 24 haftamdayım ve hiç dert etmiyorum sağlıklı sıhatli olsun yavrularımız . Stres etme verirsin .
minikmucizem7_ minikbebegim19 46 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum 24+0 çok zayıftim ben baya kilo aldım 🤰🏻🤫
Sfyerz 3.hamileligim her doğumda üstüne koydum malesef 93 le hamile kaldım şu an 100 kiloyum 37.haftadayiz Allahtan hamileyken çok kilo almıyorum
Sibelcem1823 Ayy 65 kilo ile hamile kaldım 83 kilo oldum 41+2 olduk gelen giden yok😔 Varsa yoksa anasi kilo alsın kızımın 🤔 Hamur işi yeme cocuk kilo almamis diyip durdu doktor. Iyide yemin ederim yemiyorum dedikce karıyı inandiramadik
beyah minikbebegim19 67 kiloyum 52 ile hamile kaldım kuzucum bulantılardan 47ye kadar düştüm 39+5 günlüğüz şuanda 67 kiloyum doğuma daha ne kadar alırım bilmiyorum 🤷🏻♀️😊
Anemoniasp beyah 2 gün sonra Doğum yapacaksın daha almazsın. Bebiş peşinden koşturmaktan iğne ipliğe döneceğin döneme girmişsin 😀