Wonderful_mom minikbebegim19 52 ile hamile kaldim suan 20 haftaligim 58 kiloyum benimle ayni haftada olanlqr yanitlayabilir mi kac kilo aldilar
papatya-123 Busrasahinnn doktorunuz ne diyor bilmiyorum ama genel ortalamaya baktığımızda zayıf kişiler 11-12 kilo orta kilolar için de 9-10 kg ideal görünüyor. Tüm hamilelik sürecini kapsadığı için bu bilgiler biraz önde gidiyor sanki kilonuz naçizane fikrim 💛
Beyzan738 minikbebegim19 75 le hamile kaldım 25+4 haftaligiz 86 kiloyum 😔😒🤷🏻♀️yüz kusurle dogururum gibime geliyor 😂🤦🏻♀️
Zynp44 Wonderful_mom biraz fazla mı almışsın sankiii doktor kızıyor mu benim ki sakın alma sakın alma ömrümü yedi ahahah hatta 2 hafta daha almasam şeker yüklemesi yapmayacak ama ben çok umursamadığım için yiyorum valla aman 😂
Bifat1 minikbebegim19 74 ile Hamile kaldım Şu an 86 yım ama kahvaltı yapıp tartıltıldım kıyafetle falan hastanede 💕 30+1 im 💕
Julide_01 ayferekal canım bende öyleyim 55 ile hamile kaldım baya düştüm ilk üç ay normal ve biz her yediğimizi kusuyoruz normal bize
Hatice_32 minikbebegim19 74 ile hamile kaldim 76 kiloyum ama belli olmuyor iniyor çıkıyor kilom gebelik sekeri ver diyet yapıyorum 30 haftaligim ikinci gebelik . İlk gebeligim de çok hareketli olmama rağmen 13 kilo almıştım
Aysegulaman02 minikbebegim19 ay herkes birkaç kilo almış sadece :) biz 24+3 teyiz 62 ile başladım şuan 67 yim 😂
minigimankara6- Boyum 1,72 kilo 65 hamile kaldığım kilo 13 haftalığız 66 gördüm tartıda biraz kabızlıkta var wc sonra tekrar tartılıcam.. 🙈🥺