Fatma_6868 Busra2013 ayn sağlıcakla gelsin yavrular gerisi önmsiz kilo aldımz iyi almadımz daha iyi ya fiziğimz bozulmaz hem kız gibi dururz 😁😂
Busra2013 Fatma_6868 kız ben baslamasan once ölü gıbıydım 49 herkes moralımı bosuodu sımdıde kılo sldım bu ne yuzun sısko olmus yakısmıo begendıremıoz mılletı
eyelash FusunF ben de 50 ile hamile kaldım 4 ay oldu 3.5 almışım bile bilmiyorum hızlı mı gidiyor siz nelere dikkat ettiniz acaba
FusunF eyelash hiç bilmiyorum ki canım ben pek dikkat etmiyorum valla hersey yiyorum açıkcası zayıf hamile kaldığımız İÇİN çok takılma bence Ya ☺️
H-atun Suzannaz durumunuz nasıl😅 bende aynı kiloda hamile kaldım korkularım var😅 hep birliktemi buyudu vucut sadece göbüşmü
Suzannaz H-atun Sadece göbüş büyüdü başka hiçbiryerim büyümedi hamile olmadan önce giydiğim pantolonlar hala oluyor göbüş kısmına aparat aldım onunla kullanıyorum hepsini
Bsr_volkii minikbebegim19 28 hafta 48le hamile kaldım 66 kiloyum kilo konusunda moralim çok bozuluyor ama 2. Gebelikte böyle oldum çok iştahlıyım 🥲
Fatma_6868 Busra2013 hahaha ayn cnm ya zayıf oluyn laf ediyrlar kilo alıyn laf ediyrlar.. inan bu konuda kimin ne dediği umrumda olmaz benm. 😊
gulsonmez27 merveyalcinkaya doğurunca çoğu gidecek zaten 😅😅olmadı emzirirken garanti kalanlar da gidiyor bebek ne var Yoksa çektiği için.Benim içim rahat 😂hamileler dünyanın en güzel kadınları bence kendine haksızlık yapma 😘
Busrasahinnn iremovic banada doktorum şaşırıyor ama napalım alıyoruz işte:/bebişlerimiz sağlıklı olsun da ben takmıyorum kiloyu
hdyogz Gzmmtrkmn Dikkat ettim fazla kilo almamaya çalıştım öyle ilerledim başlarda çok kötü oldum 3 kilo verdim sonra tekrar aldım öyle ilerledim hayırlısıyla artık gelmesini bekliyorum 😊 siz kaç haftamınsınız kilo aldınız mı?
blueberyy00 minikbebegim19 56 ile hamile kaldım 53 düştüm 25 haftaligim hala aç karnına 53 tokken 54 çıkıyorum