Busegq minikbebegim19 48dim ilk öğrendiğimde 2 kilo vermiştim 33 haftalığız 62 olduk doktorum çok kilo aldın diyor uzaktan baksan hala 48 gibiyim 🤪
Busegq anneoluyorum27 kız ne o 35 kilo nasıl o kadar zayıftın bu arada güzel kilo al ışsın hayırlı olsun 🙏
anneoluyorum27 Busegq sagol canım benim corona olmuştum o znm baya kilo verdim hamile olduğumu da o znm öğrenmiştim
Busegq anneoluyorum27 ben 6.ayda aldım çoğu kiloyu ve sonrası çorap söküğü gibi geldi durmadan alıyorum hadi hayırlısı
Zehratay minikbebegim19 minikbebegim19 65 ile hamile kaldım şu an 63 kiloyum 16. Hafta ikinci gebeliğim 🌸
Anneyimnfhvhvj minikbebegim19 49 ile hamile kaldım 56 kiloyum 18+3 ideal diye düşünüyorum sizce normal midir
Quadera minikbebegim19 ya ben 53 ile hamile kaldım şu an kilom 54 ve 18. Haftadayım. Kilo alamıyorum. Bu çok mu az 😭
uraseliz Quadera 5.aydan sonra genelde iştah açıldığı için kilo almamaniz cok normal bende öyleydim bir anda on kilo aldım önemli olan bebeğin gelişimi 💞
Melikefe Quadera bende öyleyim 73le hamile kaldım şuan 68 kgyum 19. Haftamdayim hiç kusmam falan da yok ama bebek gelişimi güzel dedi doktor yediklerimiz bebise yarıyor demek ki 🥰
SedanuKocabey minikbebegim19 Merhaba canım 60 kilo ile hamile kaldım ilk iki ay 58e düşmüştüm. Şuan 36. Haftamdayım 71 kg olmuşum 🥲
elifinilki27 mervebsrnn Bende 48le hamile kaldım 22+2deyiz 63 kiloyum artık akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum psikolejimi bozuldu panda gibiyim oturduğum yerden yuvarlanarak kalkabiliyorum
Zhrkz minikbebegim19 29+1 im 54 ile hamile kaldım 51 e düştüm covid sebebiyle ama şu anda 60 kilodayım 🥰
Carriebradshow minikbebegim19 46 kilo ile ikizlerime hamile kaldım. 19. Haftadayım 51 kilo olmuşum ☺️