Merveacrl Kızlar 1 haftadır geçmeyen bir ishal var sizde neden olabilir 33 haftalığım acaba tehlikeli bi durum olabilir mi
Ciara93 Merveacrl hiç geçmiyorsa doktora git canım ishal sürekli tekrarlıyorsa sıkıntı olabilir Bol su içmeyi unutma ☺️
Ssr2561 Merveacrl bende 34 haftalığım dün acile gittim ishal yüzünden kan tahlili yaptılar bakalım ne çıkıcak sonuç 🙄
B__urcuu Merveacrl bende 34 haftadayım. Bir aydır ishalle mücadele ediyorum. Ne serum ne ilaç geçirmedi. Bol su için. Tabi günde kaç defa lavaboya çıktığınız önemli. Çok sıvı kaybetmemek lazım
Merveacrl Ciara93 ilk defa oldu karnım falan da ağrımıyo gayet rahatım ama ishalim işte çok şükür su alışkanlığım var 😊
Merveacrl B__urcuu bazen 2 bazen 5 veya daha fazla belli olmuyo patates muz tarzı şeyler yiyorum ama geçmedi benim de
Efuli53 Merveacrl bende senın gıbıyım bı haftadr agrım falan hc bıseyım yok ama cırcır olmus gıbıyım 😂🤣
Efuli53 Merveacrl bence bu gebelikten. Bendede oldu çünkü bagırsaklarm cok hızlı calısıyor. Hergünde muz yıyorm üstelik ama agrı sancı yok
Merveacrl Efuli53 bende patates muz yiyorum tık Yok ağrı da yoksa o zaman korkulacak bişey değildir inşallah 😊
Nimetfatih Merveacrl benimde dün sabahtan beri var sabah serum yedim ama geçmedi bir sürü şey yedim ama geçmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Karnımın ağrısındanda duramıyorum
Merveacrl Nimetfatih benim de tuvalete gitmeden ağrımaya başlıyo ama çok şiddetli değil ama gidince geçiyo