Sweetbabyy Kızlar ben başemel soslu fırın makarna ve şehriye çorbası düşünüyorum soğan kokusu çekmek istemiyorum siz neler yapacaksınız
eymeninannesii Sweetbabyy bende fırında kabak mücveri yapicam yanına da ayran hiç bisi yapmak istemiyo canımda istemiyo
hunilimom Sweetbabyy dünden kalan yeşil mercimek yemeği ile tavuk suyu çorba var 😂 başka bişe yapmam sanırım
Sweetbabyy eymeninannesii Aynen benimde öyle bu günlerde halsizlik var bide soğan kokusu duymakta istemiyorum
Sweetbabyy RumeysaNur34 ohhh bayılırım ama eşim dolma sevmiyor yoğurt yemiyor bende anneme gittikçe yiyorum malesef
Sweetbabyy eymeninannesii Ben bütün camları aspiratörü balkonu açıyorum murfak kapısını kapatıyorum ama yok ev değil sanki tebim bile kokuyor
B-Y94 Sweetbabyy cnaım ben çalışıyorum 22 haftalım hamileyim 🥰 bu akşam Ispanak kaburması tarhana çorbası sucuklu 🥰 Allah bereket versin
Suzanne Sweetbabyy bende pilavla şehriye çorbası yapıcam, eşimede gelirken tavuk fileto aldırıp kızartırım yanına da salata 🙃
kahvesever__ Sweetbabyy insan mantıyla doymaz mı ya hep hamur valla biz gayet doyoruz doyurucu bir yemek