dugmeannesi 28 +5 haftalık olduk kızlar . Bir haftadır af edersiniz vajinaya 5-10 ar dakka ara ile sızı giriyor bazen süre daha kısa oluyor . Sanki içten vajinaya boylu boyunca jilet atiyolar öyle bir sızı 3-5 saniye sürüyor ama beni öldürüyor her sizi girdiğinde . Sizde yaşıyormusunuz yasadinizmi çok canım acıyor internette de hiç bir bilgi yok.
Aslylmz Günümüz aynı canım bende 28+5 teyim ama öyle birşey yasamıyorum hiç. Enfeksiyon falan olma ihtimali olabilirmi ?
dugmeannesi Aslylmz Hic bilmiyorum ki kuzum idrarda yanma vs hiç yok cuma günü gebe izlem takibim var idrarda çıkar varsa çok acı çekiyorum
Dunyabebek Bende de var o an çok canım acıyor hicbisey yapamıyorum donup kalıyorum öyle bir acı. Nasıl normal doğum yapabilirim ki böylemi acıyacak o zamanda
dugmeannesi Dunyabebek bende aynı sizin gibi düşündüm hatta dün eşime dedim eğer ben daha bu acıya katlanamiyosam normal doğuma hiç katlanamam dedim
Mimik Yalanci sancilar o haftalarda basliyordu sanirim… Ben de anlattigin gibi agri yasamistim ama cok siddetili degildi… Enfeksyon da olabilir, Saglik ocagina gidip bi idrar ver istersen ne olur ne olmaz… Buyuk gecmisler olsun..
dugmeannesi Mimik Cuma günü gidip vereceğim kan idrar. Çok teşekkür ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın.