Gencanne5844 Hiç bitmeyecek gibi sigara tavuk et köfte birçok şeyden tiksindim sebze meyve ve turşu gibi şeyler dışında cinsiyettende olabilirmi acaba 🤦🏻♀️
Glcntn Gencanne5844 4. Ayda bitti ama sonra son ayda yine geldi mide yanması ile birlikte bulantı kusma var 31. Haftamdan beri şuan 38 haftalığım doğmadan geçmez dedi doktorum
aysnrsvs Gencanne5844 19+4 haftaligim alt katta pişen yemeğin kokusu bile midemi bulandirmaya yetiyor 4.5 ayi geçtiğimiz halde bulantı ilacı kullanmama rağmen 😬 ilk gebeligimde 4 aydan sonra geçmişti
Snmz Gencanne5844 ilk günden beri bulantım var 20.haftadayım halen devam ediyor domates yumurta görmek istemiyorum kokular mahvetti beni
Gizemin-minnakI @Gencanne5844 et tavuk yumurta 4. Ayıma kadar yiyemedim. Cinsiyetle çok alakası yok .
Fatmasvs 5 hafta da tiksinme başladı. Koku hassasiyetim var o tetikliyor mide bulunmasını bi de ac kalınca oluyor. Allahtan çok değil de günlük yaşantımı bozmadı 😌
Fatmasvs Gencanne5844 tuzlu şeyler mi bastırıyor seni. Meyveyle bastırıyorum da şeker çıkacak diye korkuyorum
Gizemin-minnakI @Gencanne5844 tavuğu 34. Haftadayım hala çok aşırı severek yemiyorum . Normalde severim. Böyle bi hassasiyetim yoktu.Kırmızı eti yiyebiliyorum . Yumurtayı çok uzun süre yiyemedim. Kendimi zorladığım zaman da kustum.
Burcu_06_06 Su dahi içmedim sadece serum ve bulantı ilaçları zoraki tükettim iki aydır rahat yiyorum şuan 33+2 ikiz gebeyim