Gencanne5844 Yani hamilelikte biraz az çalışabiliyormuş hamilelikten kaynaklıymış euthyrox 25mcg kullanıyorum içmesem çok sorun olurmu bu durumu yaşayanlar varmı
Esrabahar Gencanne5844 banada verdi 30.hafyamdsn sonra 0.66 ya düşmüş T4 değerim sabahları aç karna yarım kullanıyorum sixin değeriniz kac
Nessozz Gencanne5844 içmen gerekir tiroid hem senin hem de bebeğin için çok önemli bir hormon. Vücudun orkestra şefi derler. Mutlaka iç aksatma.
Gencanne5844 1Hanzadehanim içmiyor değilim ama aç karnına içince suyla mide bulantısı yapıyor 11 haftalığız daha
Gencanne5844 Nessozz çok doğru internette prof dr dinlemiştim önceden bu testin bile yapılmadığını çok sorun olmayacağını söylemişti ondan aksattım sanırım
Nessozz Gencanne5844 hiç birimiz başımıza gelmeden bilemiyoruz bişeyleri,önemli olan öğrendikten sonra yaptıklarımız. Dikkat et canım çok geçmiş olsun ☺️
Ozlem2206 Gencanne5844 kesinlikle düzenli kullananman gerekiyor bebekte gelişim geriliği erken doğum vs herşeye yol açabilir çünkü gebelik hormonsal bi düzende çalışır troidse direkt bi hormon organı zaten ikisi birbiriyle düzen içinde çalışır