yigitegenin_annesi1 2melekannesi_ doğum sancudır dedi ama ne hikmetse şimdi sancm yok açılmamda yoktu egrzersz vs herşey deniyorum başka neler yapıyorusn bunlar dışında sıcqk suya oturun diyorlar
2melekannesi_ yigitegenin_annesi1 doğum sancısı da bi geldi mi bidaha gitmez ki🙄 işte hurma squat çömelme yürüyüş falan onları yapıyorum sıcak suya oturmadım da duşa girdikçe belime tutuyorum sıcak suyu bi 5 dk falan
2melekannesi_ sumeyyearas rakam zaten tekli olur çift haneliler sayı oluyor diye biliyorum 🙈😅 az kalmış sizin de maşallah 🐣
Yusufhalime 2melekannesi_ erkek 3.gebeligim sancilarim kasilmalarim oluyor ama düzenli değil ben alıştım artık ya benim kaderim geç doğurmak 41leri görecem illa sağlıklı gelsin de yeter
2melekannesi_ Yusufhalime genetik mi nedir herkesin farklı farklı demekki bu işin standardı yok🙈😅 tabi canım bunca hafta bekledik biraz daha bekleriz de zaman azaldıkça heyecan yapıyor insan😅
Yusufhalime 2melekannesi_ aynen heyecan korku oluyor doktorum ısrarla suni sancı ile başlatmak istiyor zaten bende kendi sancimi bekliyorum doktorla da anlaşamıyorum bu saatten sonrada nasıl doktor değiştiricem arada kaldım bugün yarın doğsa hayırlısıyla
2melekannesi_ Yusufhalime eğer bi riski yoksa kendiliğinden başlamasından yanayım ben de bebek geleceği zamanı bilir sonuçta çok da müdahale etmemek lazım doktorlar işte pek risk almak istemiyor😬 inşallah çok bekletmeden gelir minik kuş🐣
Yusufhalime 2melekannesi_ aynı düşüncelerim bende ama inşallah çok bekletmeden bir iki güne gelir kendiliginden