Powergirls İlk zamanlar doktor yat diyordu ama ailemizin yanında memleketteydik çok dikkat edemedim canim gene de ilk aylar daha az hareketliydim diyebilirim şimdi de yatmiyorum ekstra dikkat de etmiyorum çünkü hamileliğin başında ve hamilelikten önce erken doğum riskin var diyorlardı ama bir sürü farklı doktora gittim sonradan gittiğim doktorlar hiç öyle birşeyden bahsetmedi. İlk haftalarda gittiğim doktor bu nasıl çift başlı bir rahim böyle falan diye tepkiler veriyordu.kese küçükken rahim şeklini ben de net görüyordum ultrasonda ama Bebek büyüdükçe o bozukluk hiç görünmemeye başladı. Gittiğim doktorlar da göremiyodu yani ben söylüyordum bende böyle bir durum var diye. Her kontrole gittiğimde tedirgin oluyorum hala ama çok şükür. Bununla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmiyor hiç doktorum. İlk zamanlar gittiğim doktor bebek düşebilir de kalabilir de rahminin esnekliğine bağlı demişti. Rahim güzel esnerse bir sorun olmuyormuş. İnşallah sende de bir sorun olmaz hayırlı bir şekilde alırsın kucağına bebisini😊