Snglseyma 5 gün var regl dayanmdm bugün yaptım yumurtlama çatlamayı herşyi özenle dkkt ettim sizce erken mi
Alparslaninannesii Snglseyma erken değil kişiden kişiye değişir cnm benim ablam 10 gün kala öğrendi yani
kelebek1717 Snglseyma benim diğer gebeliğimde 5 gün varken kopkoyu bişekilde öğrenmiştim şimdi de 1 hafta var test yapmayı düşünüyorum
dormicum Regline daha 5 gün varsa normal kaset test değil , erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederim. Onda sonuç daha net çıkacaktır.
Xyztt O sayfa güvenilir ben de kullandım. Catla a üzerinden 12 gün gecti mi? Genelde 12 gğn gecince bu testlerde belli oluyor. İsterseniz de eczaneden erken gebelik testi alın
ayisigi3 Snglseyma hangi günler denemiştiniz? Şuan çatlamadan 9-10 gün geçmiş. Ben çatlamadan 10 gün sonra erken gebelik testiyle çok silik çizgi görmüştüm. Ben de erken gebelik testi ile denemenizi öneririm eczanelerde satılıyor
Hzlkaya Snglseyma moral bozmak gibi olmasın ama yumurtlama olmamış ki bi 12si koyu gözüküyor ama bence yeterli koyuluk değil hergün ilişki sperm kalitesini düşürür sadece 11-12-13ünü değerlendirmeniz yeterdi birde muayene olun yumurtlamanıza yumurta kalitenize baktırın İnşallah nasip olur
Snglseyma ayisigi3 ben hergün değerlendrdm bi kerede olsa denedm hep bi umut dedim regl bitti ovulasyona başldm hep denedm sdce bi kere ara verdik bence sbhta denedk gece saatlrde nasip olsa olur olmazsa olmaz 30 randevu aldım olmazsa adetken görnym doktra ddm
ayisigi3 Snglseyma her gün denemek de sperm kalitesini düşürüyormuş çatlama olacağı 2-3 gün içinde belki her gün denenebilir ama diğer günler 2-3 günde 1 tavsiye ediliyor. Hayırlısıyla güzel haberi alın inşallah 🙏🏻