nuriyedemir Bugün akşam detaylıya giricem bi heyecan bastı giren tatlı anneler suratları belli oluyor mu 😘🤣
Iremehmet20 nuriyedemir hemde nasıl ama bizim oğlan göstermemek için ayağıyla yüzünü kapattı görmek için 3 saat uğraşmıştı doktor umarım rahatlıkla görürsün ☺
Mihriballim nuriyedemir benimkide kapatıyor detaylida da kapattı doktorumuz dokuz gün sonraya randevu verdi tekrar bugün yine gideceğiz nur cemalini görmeye inşaallah busefer gösterir 😀🤭
Nnnur123 RumeysaNur34 siz Ahmet hocaya gitmişsiniz sanırım başka bir yorumunuzda görmüştüm. Ben de randevu aldım memnun kaldınız mı acaba ☺️ Sekreteri kahvaltınızı yapın tok gelin dedi sizin tavsiye edeceğiniz başka şeyler var mı acaba ?
Mihriballim nuriyedemir ohooo neler yemedim ki 😀😀 hareketliydi ama yüzünü göstermedi elleriyle kapattı 😀🤭
nuriyedemir Mihriballim ve benim ki de elleriyle kapattı 😅 sağlığı yerinde olsun da varsın kapatsın cimcime
RumeysaNur34 Nnnur123 yok canım girmeden zaten beklerken isterseniz lavaboya geçin dedi Sekreter ben heralde gerekli diye olmasada girdim 😅karnın tok olsun yeter başka birşeye gerek yok hayırlı haberler alırsın inşallah 🤲🥰
Mihriballim nuriyedemir Benimki dünde kapattı hiç göremedik daha yüzünü ne isim koysak diye düşünüp duruyordum sanırım artık adı velli nazlı koyup çıkıcam işin icindeb 😀😀😀