yildizlardanmrvee Kızlaaar yarın eşimin dogum günü ve ben hamişim 🤰🏻😂 ne hazırlayacağımı ne yapacağımı inanın bilmiyorum beynim durmuş resmen😑bana ne olur fikir verir misinizzzz🙏🥺
Balarisiii yildizlardanmrvee benim eşimin de 10 gün sonra ben de nasıl birşey yapsam diye düşünüyorum ben de bekliyim burda😂🥰
Rjn21 yildizlardanmrvee benim eşimin de 7 Ocak’ta ama düşünmesi, seçmesi , siparişi , beklemesi dersek anca yani napsam bilmiyorum 🤷🏼♀️ 😀
alcang yildizlardanmrvee yapılacak fikri veremem ama Mavide Loft ta ve bilimum erkek mağazalarında şahane indirimler var ben bi iki tane bişey kaptım
PrensesFiona yildizlardanmrvee 5 gün sonra da benim eşimin doğum günü sevdiği yemeklerden güzel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum. Ya kendim pasta yaparım ya da küçük bi pasta alırım iki kişiyiz zaten.Hediye alma istemiyorum diyor her seferinde ama alıyordum. Bu sefer ne alırım bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
RumeysaNur34 yildizlardanmrvee 1 ocak eşimin doğum günü 31 aralıkta yılbaşı kutlaması diye sürpriz yapacağız kız kardeşim abimler annem falan toplanacağız ama hediye olarak hiç birşey almadım ne alsam bilmiyorum da 🤦♀️🤣🤣
PrensesFiona yildizlardanmrvee valla bulursan bana da söyle 😅 1 2 aya bebe doğuracam işte en ilginci o şuan 😊🤣