Öncelikle bu güzel program için
@adm ne cok teşekkür ediyorum. Bana çok yardımcı oldu bu program cokgzl şeyler öğrendim. Sonunda bende hikayemi yazmak nasib oldu. 7 senelik evliyim ilk cocum kız fakat bende pco vardı ve cocum olmuyordu tedaviler ilaclar iğneler o çatala cıkmak fln artk usanmıstım heralde olmayack dedim ve bırakmaya karar verdm. Ama rabbimden ümit kesilirmi kesilmez kafamdan attım bi zamanda hamile kalmısım ve öğrendimde eşimle deli gibi sevınmıstk kızımı normal dpgum die gittim fakat acılmam olmadı sbha kdr sancı suni sancı fln artk dayanılmaz haldeydm ve benı sezeryana alın die bagırdm ve sonu sezeryanla bitti uyandımda suni sancının bittine seviniyordum sezeryan agrımı unutupda. neyse ıkıncı cocuma hamile kaldım ve oğlum olacanı öğrendik ve tedavısız oldu hemde pco lu olmama rağmen cokgzl bi hamilelık gecirdm sadece son aylar sıcaktan bunalmıs durumda elimde yastkla gezınıordum birde iri bebek olunca son zamanlar agırlasmıstm ve 09.08. 2018 De doguma karar verdk doktorumla.ilkler acemiliğe gelıor galıba bunda daha cok korktm ve artk zamanı geldi benı hazırladılar tabi ben salya sümük aglıyorum fln kızım arkadn anneee die aglıor derken amelıyatın soğunu hıssetm vee masaya yattım doktorum cok iyidi benı sureklı sakinlestirdi ve genel anestezi oldum. Ayıldımda hastaneyı inletiyprdum cok sancım vardı galıba cpk soguk su içtim icin size tavsıyem soguk asla içmeyin cok sancım oldu yapılan ağrı kesicilerin hıc banamısın demedi aksma kdr agladım sızladm bugun biraz daha iyiym tabi git gide sancılarım azalıyor kendınızı sıcak tutun lütfen suan oğlusum yanımda 3900 ve 52 cm dogdu saglıklı masallah allahıma hamdolsn rabbim ısteyen herkese nasıb etsn herkese hayırlı sancısız dogumlar diliyorum bıraz uzun oldu uzun yazıları cok sevıyprdum cunku 😂😂 sorularınız varsa sorabılırsınız herkese kucak dolu sevgiler...💕💕