Deletedmom5545 Artık bende doğurdum diye gönderi açmak istiyorum ama günler geçmiyor daha 96 gün var 😂😂
Azizinannesi2 Deletedmom5545 Zaman çok çabuk geçiyor bir bakiyorsun son 3diye açacaksın belkide ansızın doğurdum diye acicaksin 😂
eeebruuu Deletedmom5545 benim de son 30 😇 kızıma diyorum 38. Haftada gelebilirsin günler geçmiyor çünkü 😀
Deletedmom5545 momysss] kaç gün geçirdiğimi düşününce hızlı geçmiş gibi oluyor 96 günü görünce hiç geçmicek gibi 😂
Azizinannesi2 Deletedmom5545 yok yok kalmaz sen durdurmak istesen bebek durmaz bebekle sen durmak istesen doktor durdurmaz o orada mi kalacak günün birinde çıkacak 😂😂
momysss Deletedmom5545 önceden hamileliğe alışmaya çalışııyoduk her hafta bi yeri gelişiyodu eee artık kilo alması kaldı sadece sabredemiyoruz🤣
Deletedmom5545 eeebruuu hahah 😂 bende kendi kafamdan tarih belirledim 39. Hafta da 22.03.22 de gelse ne güzel olur diye 😂
eeebruuu Deletedmom5545 biz böyle güzel planlar yapıyoruz ama sanki miniklerimiz bizi hiç dinleyecek gibi degil 😀😀
RumeysaNur34 Deletedmom5545 bu hep böyle oluyor lurada 99 gün kaldı diye daha çok var diye sızlanıyordum şimdide 40 gün var diye sızlanıyorum 😅😅
Ozlem2904 Deletedmom5545 uygulamaya gore son 19 ama sanki son 100yil gibi 😂😂😂😂😂 aslinda zaman hizli geciuo ama doguramadim b turlu yetti gari
Emirasaf-annesi Deletedmom5545 geçmiyor heyecan dorukta her an gelecekmiş gibi ama yerinden de memnunmus gibi son 26🥰❤️❤️