minikkoalammm Birseniz ilk haftalardaysanız istediğinz gibi yata bilirsnz dha ilk zamanlr bu konu dan kendinizi kasmayın çnkü haftanız ilerledikçe yatamaz hale geliceksnz sağ sol yatmaktn yanlarına çürücek bolca değerlendirin bugünleri
Annekuzusu_0 Birseniz valla ben solda uyuyamıyorum sağ sol dönüyorum genelde sorun olmuyo çünkü belli bi zamandan sonra hep aynı tarafa yatamıyosun canım
Bebek9 30 haftaya girecz bi sağa bi sola yatıyom. Sırt üstü yatma yinede. Yatabildikce sola yat dr önerilerde bu yönde
Bebek9 SuY bu haftaya gelmem için 3 Hafta var benim bebeto bal yapmaz arı gibi bi sabah aktif bide aksam. Gündüzleri cok nadir aktif. Bu haftalarda cok kuvetli mi artk bebeginizin hareketi
Nazli_ayar Birseniz 24-25 haftaya kadar istediğin tarafa yatabilirsin. Ama o haftaya kadar karnın çıkmadiysa. Benim karnim 25 ten sonra çıktı o yüzden her pozisyonda yattim. Bide YouTube tan Dr Kağan Kocatepe var. Onu dinlemeni öneririm. Yatış pozisyonu hakkindada videoları var. Ben hep onu dinledim. Açıklayıcı anlatıyor.
BusraAltin Birseniz sol diyor bircok doktor , ama uyusursun , sag da yatabilirsin 6-7-8-9 aylarda sirt ustu zor oluyormus istesende yatamazsin dediler :) Biz 19 haftalik olduk sag sol yapiyoruz.
Birseniz BusraAltin evet bacaklarım uykudan uyandığım an ne tarafa yattıysam o bacağım uyuşmuş oluyor sizdede oluyormu uyuşunca sağdaysam sola yön değiştiriyorum
MeyraRana Birseniz sırt üstü yüz üstü yatmada sol tarafına yatmalısın çocuğa kan dolaşımı daha ii gidiyor diyorlar ben sağ sol ikisindede yatyrm.