Deletedmom62627 Azizinannesi2 kızzz en çok senin duan kabul oldu biliyorum 🤣🤣🤣🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Deletedmom62627 Zeynoooooo inşallah canım benimm en soru ameliyat sonrası 2 gün gerisi kolay Allahın izniyle
Prensesinibekleyenanne Deletedmom62627 çok geçmiş olsun rabbçm hayırlı ömür nasip etsin inşallah🤲🤲hangi hastane peki
Denal Deletedmom62627 bende doğurdum doğum ebaslikliyla …..forma girerken keşke denal da doğurdu başlığı yapsaydım içimden. Geçirirken seni gördüm @Deletedmom62627 goUn aydın bnde bu sabah normal doğurdum dün kontrolde açıklık 1sanci kasilmasifir😅😅darısı bekleyenlere Gözün aydın iyi bakmışsın bebeisine helal olsun sana
anneyimmm_ Deletedmom62627 gözün aydınnnn duş almak özellikle göğüslere su tutmak da sütü getirir derler
wiss123 Minikpanda6 yatışınız oldu mu bende bekliyorum 41 derken tam olarak gününüz nedir acaba :) birde devlet hastanesi mi
Ayse0771 rgk yaa gebelik şekeri üzerine çok konuşmuştukk. Siz de mi doğurdunuz. Nasıl sağlığınız bebiş nasıl Allah bağışlasın😍
rgk Ayse0771 ay evet şeker de bitti gitti şükür. teşekkür ederiz😇 bebeğim iyi şükür pazartesi doğdu normal doğum, sezaryen diye gittim normal doğurdum😂 ben çok iyi değilim ama inşallah günden güne daha iyi olurum diyorum😇 sizin ne kadar kaldı
SekerAnne Deletedmom62627 maşallah çok eğlenerek okudum 🥰 gözünüz Aydın sağlıcakla büyütün darısı bize inş 🤲🏽
Ayse0771 rgk yaa maşallah size. Atlatırsınız iyi olursunuz onca ay diyete dayandınız bu ne ki💪😁 36. Haftaya giriş bugün
Beyzinur mertobaby bnde artk dayanamiyorum sirt agrisi artk herseyi goze aldim sezeryan olsun bitsin istiyorum 😓
betuss5 Deletedmom62627 bende devlette olcam insallah guzel geçer 😊Tosuncuk desene .Benimkide herseyi yiyom kilo almiyo
NeseA Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻hikayen çok iyiydi çok geçmiş olsun canım sağlıkla büyütün yavrunuzu maşallah 🤲🏻😘