Heather MihrimahVeAnnesiii aman iyi bununla geçmiş olsun🤲 havalar soğudu, virüstü mikroptu zilyon tane şey var başka bişe olmadında💐
MihrimahVeAnnesiii Heather teşekkür ederim sağolun . Çok şükür ya bir an gidiyorum sandım çok fenaydı .☹️
burcuacrr MihrimahVeAnnesiii bana da oldu acillik oldum serum taktılar rahatladım. Kimine çok ağır geliyor bana da çok ağır gelmişti.size de ağır geldi sanırım.
UmutsuzPolyanna Bende dün sabah oldum 2. Dozu hiç öyle etki filan yaşamadım canım öyle bi yokluyor olabilir belki ferah ol
alcang MihrimahVeAnnesiii belirtileri aynı korona gibi olan bi salgın var 1 ay önce atlattım bende. Çok geçmiş olsun parol biraz da olsa fayda ediyor ama çare acilde serum
MihrimahVeAnnesiii alcang Bir tane serum taktılar iyi geldi ama biraz da uykusuz düştüm gece uyuyamayinca uyusam tam olacam sanirim
MihrimahVeAnnesiii alcang Bir tane serum taktılar iyi geldi ama biraz da uykusuz düştüm gece uyuyamayinca uyusam tam olacam sanirim
Zeynosunannesii alcang aynen bende koku falan gitmişti burnum tıkandı negatif çıktım ama kesinlikle başka bı salgın var
alcang MihrimahVeAnnesiii evet bol bol dinlenin c vitamini de alın inşallah hemen toparlarsınız tekrar çok geçmiş olsun🤗
alcang Zeynosunannesii bende koku gitmedi ama vücut ağrısı burun tıkanıklığı öksürük vs oldu testlerim negatifti hastanede söylediler 2,5 gün serum tedavisiyle toparladım. Size de çok geçmiş olsun
DamlaNur29 MihrimahVeAnnesiii aynılarını yaşadım korkmayın aşıya karsı bagısıklık kazanıyor vücut ondan oluyor 2020de 2 doz oldum 2021de de hamile oldugum için 1 doz daha oldum onda olmadı mesela ilkindeki gbi