Pazartesi günü devlet hastanesi çok akıntım oluyor şikayetiyle gittim doğumhaneye çıkartıp alttan muayene etkiler suyumun gelmediğini enfeksiyon kaptığımı söyleyip fitil yazıp eve gönderdiler. Akşamına fitili koydum yarım saat geçmeden boşalırcasına su geliyordu internetten baktığımda fitilden kaynaklı sızıntı olabilir yazıyordu. Ama gece hasta bezi koyup uyumaya çalıştım baş edemedim üstüme sancılarım başlayınca anladım doğumum geldi. Eşim dayanamayıp özelden randevu aldı dün saat 3 buçukta doktora geldik ve doktorum suyumun geldiğini çok azda açılmam olduğunu söyledi yatış verdi. Doğum tercihi sordu normal dedim. Suni sancı vermeye başladılar. Gözünüzü korkutmak istemiyorum herkesin doğumu bir olmaz ama ben çok acı çektim. 5 santim acılmam olunca dayanayıp artık belden uyuşturma istedim. O da bana yarım saat fayda etti devamında yine çektim. İkinci doz vuruldu fayda etmedi. 8 9 santimle çatala çıktım ama oradada bir saat kıvrandım yapamadım. Acımdan dolayı ıkınamadım. Hastane sesimle inledi resmen. Doğumdan çıktığımda gözlerim kan toplamış yüzümde lekelerim vardı ve ben bitmiş durumdaydım. Eşim kayınvalidem yanımdam hiç ayrılmadı. Ama bu kadar acıya değiyor mu evet değiyor. Şimdi dünyalar tatlısı güzel kızımı emziriyorum sabah taburcu olacaz 😊