Sevim68 Kızlar ben tüp bebek ıle hamıle kaldım yüksek ıhtımal ıkız bebeklerim . Beta Hcg 14. günde 1415 , 16. günde 3700 Cikti 🙈🥰 Şimdi bana bısey dıyın ikiz mi sizce bılen var mı ? Bırde kalp atışlarını kaçıncı haftada duyarım . Bu arada tahmınım 5+4
BMelek Sevim68 beta artisi benimde yuksekti ama tek, kalp atisini duymaya gittiginizde belli olur ikiz olup olmadigi ben 6. Haftada duydum ☺️
minikkoalammm Sevim68 betayla tek mi çift mi olduğu hiç bir zaman anlaşılmaz doktorlar bile ultrasona sokmadan birşey diyemiyor 11370 değerle hamileliğimi öğrendm 3 4 haftalıkmş ve tek kese tek bebek Allah yine de gönlüne göre versn cnm 6+3 de kızımın kalp atşnı duydum ama bu da her gebe de farklılk göstere biiyor ben 6+3 de duydum diye bütn anne adayları da bu hafta da duyck diye birşey yk dha erken duyan da var daha geç duyanda 😊
Sevim68 BMelek çok teşekkür ederım 🙈 zaman nasıl geçecek bılmıyorum doktor randevumu dört gözle beklıyorum ınsaAllah o zaman hersey bellı olur 🥰
Sevim68 minikkoalammm çok haklısınız yakın zamanda duymak ümidiyle dıyorum o zaman 🥰 Allahım sağlıkla almayı nasıp etsın hepımıze 🤲🏻🥰 sağlıklı oluşumlarda ıkız , tek fark etmez