hilaleee merhaba canım seni en iyi ben anlarım sanırım. Biz de yaklaşık iki sene kadar uğraştık bir bebeğimiz olsun diye. Doktora gidiyordum hep diyorlardı ki sebepsiz infertilite hatta bu yüzden raporum var. Rahim filmi çekildi sıkıntı çıkmadı, iki kere aşılama denendi tutmadı. Psikolojik dediler stres dediler psikolojik destek aldım olmadı. Her ay bir ümit test yaptım :( En son eşimde ikna oldu tüp bebek deneyelim dedik. Doktoru değiştirdik ve öğrendik ki bende saplı miyom varmış. Tıpkı spiral gibi kanal girişlerini tıkıyormuş be tam bebeğin tutunacağı yerde duruyormuş :( iki senemiz gitti böyle düşün. Keşke diyorum keşşke iki doktorla kalmasaymışım, bir kaç doktora daha gitseymişim. Onların göremediğini üçüncü gördü. Alırım 6 ay deneyin olmazsa yaparız tüp bebeği dedi. Biz daha fazla beklememek için tedaviye başladık, yumurtaları toplayacakları gün miyomu da aldılar. İki ay sonra transfer yapıldı. Şu an 34 haftalık olduk çok şükür. Gönlünü ferah tut ve asla tek bir doktorla, tek bir hastane ile kalmayın. Araştırın şartları zorlayın, istanbuldaymışsınız,isterseniz teşhisi koyan doktorun adını veririm, bir kere de olsa gidin muayene olun derim