Mminikmucizemmm Ben Bağ-Kur’lu gözüküyorum şu an, doğumdan sonra bu emzirme parası süt parası çocuk parası vs gibi durumların herhangi birinden faydalanabiliyor muyum?
bebegimizibekliyoruz1 Mminikmucizemmm ay ben de burda durayım 6 gün oldu yapalı eşimden dolayı bağkur gözüküyor benim de
Cansuada24 Mminikmucizemmm elbette sonucta kendin ödüyosun bende bagkurluyum e ne anladım o işten ozaman bunlardan faydalanmıcaksam ben 32 haftamda doktordan rapor alıcam baglı oldugum sgk ya gidicem vericem mesela
shrgnss Mminikmucizemmm Mminikmucizemmm 32 haftadan sonra mı vercez raporu sgk ya yoksa 32 haftalık izin + doğum yaptıktan sonra ki raporu ile birlitemi
Mvld11 İş göremezlik raporu alırsanız 32 haftadan sonra verılıyo sanırım en erken rapor süresi bittiğinde belli bi miktar alınıyo
Mminikmucizemmm Mvld11 Cansuada24 ben geç kaldım sanırım ama 39.haftadayım ben 32 de mi rapor almam gerekiyordu
Cansuada24 Mminikmucizemmm aaa neden arastırmadın tabi canım 32 de alıcaktın sgkya bildiricektin keske eşinle sorsaydın bi gidip
Mvld11 Mminikmucizemmm sgk ile bi görüşün ordan bilgi verirler kacırdığınız zamanı doğum sonrası için kullanılabiliyo olabilirsin
Mvld11 shrgnss biz goturduk 32 haftada raporu almadılar doğumdan sonra getır dediler ama yınede sorun bı sizde sgk ya