Merhaba canım hamişler bende aylardır forumdan çıkmadım sizler gibi..Çoğu şeyi burdan öğrendim diyebilirim 🙏🏻 İlk gebeliğim malum tecrübesizlik😅nezaman gelecek diye çok post açıp silmişliğimde var ama geliyor Rabbim ne zaman yolunu açarsa 40+6 da geldi benim minik aşkım 💙😍🧿Ama bende okadar sabır yok umudu kesmiştim bi ara hatta herneyse hikayeme dönecek olursak ayın 17 sinde sabah sancıyla uyandım yarım saatte bir sancı geliyordu fakat adet sancısı gbi olduğu için çok telaş yapmadım sporumu yaptım pilates topunda esnedim evimi temizledim yemeklerimi yaptım yani rutinlere devam🤗öğleden sonra doktorumu arayıp adet sancısı gibi sancılarım var geleyimmi diye sordum hayır şuan doğum başlamamış ama gücüne ihtiyacımız olabilir yat dinlen bu gece doğum olabilir sancın sıklaşırsa ara tekrar dedi, ben hala bu kadar sancıyla doğurabileceğimi düşünüyorum taki sancılarım 5 dk ya düşüne kadar akşam doktoruma mesaj attım sancılarım sıklaştı diye doktorum hemen beni aradı ben o sıra ağlıyordum artık sancının şiddettinden hemen hastaneye geç nst bakalım dedi hastaneye geçmem saat 9 u buldu açılmam 5 cm den 8 cm gelene kadar epidural takıldı sancılarım hafifledi tabi bu arada 10 cm e kadar gelmiştim doğumhaneye indiğimde epidural etkisi geçmiş ıkınmam gerekiyordu çünkü, üç dört ıkınmayla geldi miniğim evet kafası çıktıktan sonra herşey anında bitiyor bu doğruymuş 🤗Ben en başından beri normal doğum istedim fakat yolunda gitmeyen bişeyler olursa nasip deyip sezeryanda olabilirim dedim hep🙏🏻Ama doktoruma ne kadar teşekkür etsem ne kadar dua etsem az o sancı anında hep güzel telkinler verdi belime masaj yaptı başarabilirsin dedi bir profesyonel aynı zamanda bir anne vardı yanımda doğum gerçekleştiğinde benim kadar mutlu olduğunu gördüm canım doktorum doğum perime ne kadar müteşekkirim bilemezsiniz hele gece denk gelen dünya iyisi ebem 💙yani güzel insanlarla mükemmel bir doğum oldu canım hamişler,tadını çıkarın her gününüzün size tavsiyem göğüs uçlarınıza krem sürün bakım yapın mutlaka faydası olacaktır sonra canınız çok acıyor..Rabbim hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın dua ediyorum sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize bu duygu tarifsiz 🙏🏻Sormak istediniz bişey olursa yanıtlarım seve seve 💙