H21E-21 Kızlar 11+3 gunluguz ve bisi sormak istiyorum genital agda yaptırmam gerek sizce sakıncası vsrmi yada aranızda düzenli yaptıran varmi
masalinannesi12 H21E-21 ben 2 gebeligimde de yaptırdım hiç bi sorun olmaz bence hatta 38 haftama 2 gün var hep ben yapiyordum yarin kuaföre yaptiricam
AryasuMom H21E-21 ben 37.haftama kadr ağda yaptrdm korkmayın bissy olmuyor hatta en son pazartesi yaptrdm inşallah 38de doğar da karın büyüyünce kuaförde ağda yaptırmak işkence oluyo
Bahar_yldz H21E-21 ben düzenli yapıyorum canım. Ben de 19 haftalık hamileyim. İlk kontrolüme giderken yapmıştım Yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla bir sakıncası yok
sedacelikss Ben ilk haftadan beri ayda 1 yaptırıyorum 35 haftalık oldu. Doktorunuza sorun ilk 3ay yasaklayan da oluyormuş benim doktorum istediğini yap demişti🙏🏻
Kkbbra AryasuMom Ya bende çatı muaynesi öncesi yaptrcam 35 haftalığım Önümüzdeki hafta gitmem lazım çok zor geliyor kasılmaktan korkuyorum allahtan lazerliyim de fazla tüyüm yokkk😬
H21E-21 Banada yasak vs konmadi sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür çünkü jilet permatik vs çok guclendiriyo bide karnım büyüdükçe çok daha zorlanirim korkuyorum bisi olur diye ama yorumlarınız için çok teşekkür ederim 😇
AryasuMom Kkbbra ben çok zorlandm karnimdan dolayı 🤢 çati muayenesi yapar diye katlandm ama yapmadılar ne zaman yaparlar bilemiyorum