minikbebegim19 Bir sağa bir sola dönüyorum tuvalete gidiyorum eşim uyuyor mis gibi ben hergün aynı durumlar Düzelecez inşallah beee😂 Birde bacağımda uyuşukluk var sanırım o Uyutmuyor
AlpAslanbabysmom minikbebegim19 her hareketinde tuvalete koşuyorum bende 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ bi insan her ayağa kalktığında ilk iş tuvalete gider mi çocuğum sadece mesaneme çalışıyor sagolsun 🤦🏼♀️😅
minikbebegim19 kahvesever__ bizimki hala alışamadı 5 dk 10 kere wc gidiyorum oda şaht oluyor ohaaa diyor hala alışamadı sürekli gitmeme 😂
Zeyn_mom UmutsuzPolyanna ben yeni doğan bebekten daha çok yapıyorum sanırım hayır hayır hayır beni geçemezsin skshdıdhd
minikbebegim19 anonimgelin gündüz iç gece 9dan sonra içme ama bende içmiyorum yine nerden geliyorsa valla dolu dolu çıkıyorum tuvalete 😂😂
kahvesever__ minikbebegim19 😂😂 napak ya diyeydin benek doğurmak kolay mı diyeydin eşim de bana bazen diyor çok gidiyon tuvalete diyor bende diyom benek doğurmak kolay mı kolaysa sen doğur 😂😂
damlaakgn minikbebegim19 bende sürekli tuvalete gidiyorum esım diyor tuvalett sana para mı veriyor anlaşmamı yaptınız çıkmıyorsun diyip dalga geciyor 🤦🏻♀️
Zynp44 minikbebegim19 bi ayağım tuvalette diğer ayağım koridor da ahahah sürekli artık bıkkınlık geldi ahaha