kahvesever__ tontonhanim benim profile giriyorsun en üst köşede üç nokta var orda mesaj gönder bu kişiye diyor ordan göndere bilirsin
tontonhanim Sedaa06_ teşekkür ederim baya meşaketli ama siz de beceriklisiniz sanırım maşallah 🤗 peki hamurunu şimdiden yoğursam olur mu
Sedaa06_ tontonhanim olur tabiki ama mayalama sureci olmadigi icin gerek yok kuzum. Benden istediklerinde yoğurma dinlendirme derken maksimum yarim saatte guzel bi hamur oluyo zaten. Bu saatte canina yazık etme 😁
tontonhanim Sedaa06_ sabah erken eşim gelecek ona güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamak istiyorum 😜 aradan çıksın diye şimdi yaparsam dolapta mı kalsın yoksa dışarıda mı
Sedaa06_ tontonhanim dolapta dursun kuzum.balkonun varsa at balkona agzini kapatıp. Eger boregi simdi yapmak istersen de bence su boreginin en guzel hali bi gun onceden yapilip dinlenmis olanı 🤗 canim cekti simdi 😁
Seymaayyy Ne güzel anlatıyosunuz supersınız 🥲💗bende asla yufka açmayı bılmem yanı beceremem annem çok güzel yapar sağolsun 😅 bende pasta tatlı işlerınde iyim
tontonhanim Seymaayyy oda güzel bende yemek pasta hepsinde iyiyim ama su böreği hiç denemedim ve çevremde de hiç yapan yok bizde pek yapılmaz hatta hiç yapılmaz urfalıyız bizim ki çiğ köfte börek işi pek olmaz 😂
Deletedmom623737 tontonhanim canım börek çektiğin de tavada ocakta yapıyorum normal yufkayla peynirli tava böreği kız valla su böreği tadında oluyor 🥰😅