Gmaa Kaç gündür canım noodle istiyor hamilelikte yiyen oldumu bi zararı olurmu sizce neler yememek gerekiyor hamilelikte ☺️
kahvesever__ Gmaa çiğ et ürünleri abur cubur fazla önermiyor doktor 👩⚕️ ama nodul yiye bilirsiniz bir kereden birşey olmaz
Sssna Gmaa sakatat,çiğ et ,midye, ilk zamanlar maydanoz,bitki çayları,iyi yıkanmamış sebzeler. Bunlar çok zararlı canım. Onun dışında cips çikolata fast food fazlası yağ bakımından yğksek olduğu için kolesterol fazla kilo alımı vs yapar
Duygu__ İki kere yedim yemez olaydm tadı gitmiyo ağzımdan iğrenç bir tat bıraktı sürekli midemi bulandırıyo aklıma geldikçe gerçekten eşim de öyle sağlıksız şeyler yeme diye kızdı bana çok canınız istiyosa içinizde kalmasın derim ☺️
Vldnshn1 Gmaa Valla ben 4 gece peş peşe yedim Allah biliyor ya herhangi bir değişiklik olmadı ki sonuç olarak makarna oda hamilelikte sakat at ve çiğ et sıkıntılı
meva_ Gmaa çok canın cekiyorsa birkaç kaşık ye canım hiç yememkden daha kötü olamaz 😊 genel de paketli çiğ gıdalar önerilmiyor sosis salam sucuk vb. Ama çok canın çekerse arada yiyebilirsin demişti önceki doktorum kacamak gibi 🙂