Kocerg Bende direk kimyasaldan sonra hamile kaldım üzülüp düşünmeyin Allah mükafatını veriyor🙏 @Derya91
BuseBasderici Derya91 evet şu an 6 haftalık hamileyim🙏🏻 23 nisanda düşük yapmıştım.. Rabbim bir an evvel hayırlısıyla size de yaşatsın inşallah
Derya91 Suu ayyyy canım çok çok sağol Allah hepinizden razı olsun morel oldunuz bana güzel Hamis anneler 😍😘😘😘
Milaveannesi Derya91 ben kimyasal gebelik geçirdim Dr hiç korunmadan devam edebilirsin dedi yumurtalıklar hareketli olduğu için o dönemde çabuk kalınıyo ztn kimyasal gebelik peşine bi daha regl görmedim hemen hamile kaldım şuan 31 haftalığım çok şükür bebeğim çok sağlıklı normal Doğuma hazırlamış bile kendisini ponçiğim 😊 rabbim tez zamanda sizede versin inş. 🤲
Derya91 Milaveannesi ay ay yerim ya bana kimyasal demedi doktor ama benim dusuncem bu gelişmedi 2,9 oldu sonra 7,14 oldu 14.74 oldu sonra başka hastanede 10,99 oldu sonra kanama olunca 3,55 düştü kimyasal oluyor diye düşünüyorum 🙏🏼
aysbuk2baby Derya91 bana korunmanıza gerek yok demişti. Hemen hamile kaldım. Bebekte gayet sağlıklıydı hiçbi problem yoktu ancak ben servikal yetmezlik sebebiyle düşük yaptım 15. Haftada.
Babies16 Derya91 kendi kendine attysa vuvut hemen hemen kalinabilir ama ozamanda dedim onemli olan bunun sebebinin arastrilmasi
aysbuk2baby Muhammedamine yani açıkçası sancılandım 1 tam gün sancı çektim doktora gittiğimde gaz sancısı demişti çünkü. Alttan muayne bile yapmadı. Sonra gece bitti sabaha karşı düşük yaptım. Düşüğün sebebi genetik testlerinize baktırın bi sorun yoksa rahim ağzı esnekliğinden olabilir denildi. Genetik herhangi bi problem çıkmadı. Yani rahim boyu ölçüsü falan hiçbişey söylenmedi bana o dönem, ilgilenilmemiş yani anlıcağınız.
YaseminMehmet2 Bende bos gebelik gecirdim doktorum bana 2 adet dönemi gecir dedi hamile kalir kalmaz gel dedi 2 aylik süreç bitti beklemedeyiz nasip artik heyecanla bekliyorum
Tubasim YaseminMehmet2 çok geçmiş olsun ben de boş gebelik geçirdim,düşük yaptım kese düşmeyince kürtaj oldum. Adet sonrası korunmayı bırakın dedi ama adet olmadım hala düşük yapalı 40 gün oluyor kürtaj olalı 35. Siz adet oldunuz mu