Ozlemk12 Ozlemk12 fatma22_ ayni sayılırız:)) acaba hastaneye gidip gorundünüz mü bebek görünuyormuydu ultrasonda:))
fatma22_ Ozlemk12 pazartesi günü ilk muayenemi olacağım Allah’ın izniyle sizi de bilgilendiririm 🥰 inşallah bi sıkıntı olmaz da hem keseyi hem de kalp atışlarını duyabiliriz 🤲🏻 🥰
Ozlemk12 Gul_cuk ciddimisniz :), benim yarın randevum var simdiden çok heyecanliyim kese görünür mü diye düşünüyordum siz kalp atışını duymuşsunuz bile masallah 😍😊
Gul_cuk Mutlaka gidin minik bi kalp atışı sesi bile o dünyanın en güzel melodisi olabilir ❤️🤗 sizin mide bulantısı durumu nedir peki
Ozlemk12 Gul_cuk böyle söylediniz şimdi benim gözüme uyku da girmez :D normal karından mi baktılar kalp atışını duydunuz :) mide bulantim çok hafif oluyor sabah ilk uyandığımda ve gece bu saatlerde aşırı değil çok şükür sizin nasıl:)
Gul_cuk Ozlemk12 karından bakıyolar pıt pıt sesleri duyunca inanamadım benim bünyem çok zayıf sanırım ondan ama çok aşırı midem bulanıyor
Ozlemk12 Gul_cuk ay Maşallah sağlıkla kucagina almayı da nasip etsin Rabbım mutluluğun mesajlarda belli oluyor 😊 evet bulantı kötü oluyor ya Allah yardımcımız olsun gececek bu günler Bi yerde okumuştum tuzlu kraker iyi gelir yazmışlar Bi dene istersen sende
Gul_cuk Ozlemk12 aynen onunla idare ediyoruz Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bi avazda kurtulalım ❤️😍