Poyraz_bebek1 28 haftalık gebeyim ishal ile birlikte kan geliyor bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Nsabcak Poyraz_bebek1 34. Haftayım bende dün geceden beri ishalim. Çok afedersiniz rengini ayırt edemiyorum yani kan mı renk mi anlayamadım. Umarım bilen vardır. Doktorla görüştüm geçmezse gel tahlil verelim ilaç veririz dedi 🤦♀️🤷♀️
Renasumut Poyraz_bebek1 bende gecen gün yine oldum iki gün sürdü allahtan tuzlu leblebi ve muzu yogurda dograyıp yedim o şekilde geçti
Poyraz_bebek1 Nsabcak çok geçmiş olsun sizin dogumunuza az kalmış ihmal etmeyin çoğu doktor baştan salıyor bildiğiniz iyi bir yer varsa mutlaka gidin 🙏
annemkk Ben de 30. Haftadayım iki gündür ishalim. Kan yok ama çok rahatsız edici, yormaya da başladı. Bu dönemlerde normal mi acaba doktora gitmek gerekir mi
Poyraz_bebek1 annemkk ben dün tek başımaydım evde gidemedim hastaneye bir gün öyle rahatsızlık çektim 2 gün ve üstü hastaneye gidilmesi gerekiyormuş enfeksiyon olduğu için oluyormuş
annemkk Poyraz_bebek1 yaaa ben acaba ilaçlar mı yapıyır diye düşünmüştüm. İhmal etmeyim o zaman doktora gideyim. Teşekkürler size de çok geçmiş olsun 🙏🏻