Sumeyye67 Merhaba arkadaşlar doğumhaneye bebek için kıyafet verirken tulum mu yoksa alt üst kıyafet mi hazırlıyor veya düşünüyorsunuz. Kararsz kaldım hangisi daha iyi olur?
meva_ Sumeyye67 ben takım vermiştim ama hastane kendi takım giydiriyormjs baktımki odada öyle sonra değiştirdim 😊
Lulikli Sumeyye67 canım 10lu hastahane çıkışına kalın battaniye de ekleyip organizere koydum topluca vericem. Seçip beğenip giydirsin hemşire 😅
Cansuada24 Lulikli he kız mantıklı 😂 dur bende öyle yapim yok bu eksik yok bu olmaz demezler en azından 🙂
Lulikli Cansuada24 aynen öyle 😅 zaten nasıl doğurcağımız belli değil(benim değil en azından) o hengamede aman bu çocuğun çorabı yok aman bu çocukta eldiven yok deyip beni aratmasınlar dedim 😅
ZZeynepP1903 Ben isimli alt üst takımını battanıyesını yenıdogan yandan zıbınını corabını falan koydum bi pakete. Tulumu sonra gıydırırım dıye dusundum
Dunyabebek Kızlar isimli hastane çıkışını doğumdan hemen sonra mi vermek lazım? Yoksa ertesi gün foto çekiminde mi giydirilir?
Lulikli Dunyabebek canım ben hastahaneden çıkmadan önce hazırlanırken giydireceğim. O ara hem biraz toparlamış olurum dedim rahatca fotoğraf da çekilirim diye düşündüm. O yüzden başka vereceğim hemşireye
Sumeyye67 MerveNur- benimde şubat gibi olacağı için 2 kat koyacağım içlik gibi ince alt üst aldım tulum değilde alt üst pjama koyacağım sanırım daha iyi olur diyorlar
Mavistez Sumeyye67 Alt üst takım vermek daha mantıklı yedek seçtiğinizi verin ilk kıyafeti hemen kirlenebiliyor odaya geçince degistirirsiniz
PrensesAnnesi4 Sumeyye67 Alt ust takim zibin beresi eldiveni corabi bezi battaniyesi kilitli posete koydum oylece vericem kirlenirse tulum giydiririm 🤭🌸