blackwhite Detaylı ultrasondan beri suyum yüksek sınırda bizim dr hep 1 hafta önden giriyor diyor başka dr gittim 32 haftamdayım o Da iri bebek 3 hafta önden gidiyor 35 sin Dedi erken Doğum mu olur 2 hafta sonra sezeryana alırlar o zaman iri bebek diyip adete göre doğuran var mı ? Ultrason dan ultrasona fark da ediyor sanırım
Ciara93 blackwhite doğum genelde sat’a göre oluyor canım bebek iriliğine göre değil. Ama haftasında iri olursa sezaryen olabilirsin
Eliftuba blackwhite ultrasona göre çok farkediyor gerçekten. Birde 32den sonra normal haftasına yaklaşıyor .benmde iki hafta önden gidiyordu şimdi bi hafta olmuş . 4kilo olmadan önce doğurmaya çalışcam inşallah gelir 😄
Haticeee1 Ciara93 canim ben yurtdisindayim, sat nedir? Bikac defa denk geldim burda ama soramadim o an 🤷🏻♀️
Muhammedamine blackwhite 4 kilo doğan çokk bebek var kilosuna değil sizin çatınıza bakıyolar sizin çatınız iyiyse normal doğurursunuz darsa sezeryan
Ciara93 blackwhite 4 kilo olan bebek hemen doğmuyor canım gebeliğin bi süresi var sonuçta 😄 aynen beklerse görür ama 4 kilo normal doğum olabilir, Allah yardımcın olsun :)