dilaaaraozturk Kızlar ben yarın detaylı ultrason yaptırcam fakat başka bu tarz testler kaldı mı ilerleyen haftalar için bilgisi olan var mı
Tuncer_bebek dilaaaraozturk dizen 11.hafta da detaylı ultarason ve 2.Li test yaptırdım doktor seni yönlendiriyor yarın güzel çıkarsa diğer teskere gerek duymuyor
Sssna dilaaaraozturk 24. Hafta şeker yüklemesi var cankm yaptıracaksan sonrası doğuma doğru. Ama ben 22.haftada sağlık ocağına gidip tüm tahlilleri yaptırmıştım. Sonuçta hamileliğin başında yaptırıyorz demir vs ne alemde arada kontrol etmek lazım diye
dilaaaraozturk Tuncer_bebek 2 Li testisi vs yaptırdım ben zaten detaylı ultrason zamanı geldi 20 haftalık olduğu için ama başka yok galiba değil mi
Sssna dilaaaraozturk zorunlu değil canım ben özel hastaneye gittiğim için direk orada yapıyolar devlette falan nasıl oluyor bilmiyorum
Sssna dilaaaraozturk doktorum tavsiye etti eğer gebelik şekeri varsa bebeğin ileride şeker hastası olma ihtimali yüksek ama varsa ona göre beslenirsin kontrol altında tutarız dedi. Bende o yüzden yaptırmaya karar verdim canım