goktugun_annesiii Kızlar koltuğuma oje dökülmüş herşeyi denedim bir türlü çıkaramadım neyle çıkar bu oje ya bir öneriniz varmı acaba 😇🙄
Fatma29 goktugun_annesiii benim de döküldü birde krem koltuğuma 😆 2 sene olacak ne denediysem çıkmadı. Birde hemen izi kaldı döküldüğü an sildim ama hiçbir şekilde cikaramadm
Nebyaa goktugun_annesiii benimde elimden oje fircasi düştü beyaz haliya mor oje anında baya aseton döktüm sildim çıktı
iremcannn1907 goktugun_annesiii canım aseton denedin mi. Benim halıma döküldü kırmızı hemde aseton anında çıkardı
goktugun_annesiii Fatma29 vallahi benimde çıkmadi ya koltuğumda gri renk ama beyaz döküldü şansıma 😅😅🤦🏼♀️
goktugun_annesiii deletedmom87894 Sagol canım 😅 ah birisi gelse de keşke ben şununla çıkardım dese 🤦🏼♀️😅
iremcannn1907 goktugun_annesiii hay Allah benimkini anında çıkarmıştı leke bile kalmadı 🙄 tiner geldi aklıma boya izlerini falan çıkarır ya genelde eşine danış bakalım bi belki tiner çare olur bilemedim, yüzeye de zarar verebilir ama 🙄
goktugun_annesiii iremcannn1907 Esim diyor ki kumaşı da zedeler o diyor 😅 koltuğun kumaşı yumuşak bir kumaş canım ondan
iremcannn1907 goktugun_annesiii bende eşime danıştım o da aynısını söyledi 🙈 netten baktım canım bide bunu dene bakalım en azından zararsız 😂 https://resimyukle.io/r/zl9BpN4GGY
yarenyucel goktugun_annesiii beyaz koltuğuma mor oje dökülmüştü ilk asetonla falan denedim daha beter oldu en son bulaşık tabletini suda eriterek kullanılmamış bulaşık süngeriyle sildim tertemiz oldu deneyebilirsiniz umarım çıkar