minikbebegim19 Ben 28 haftayım tam. Az önce dürttüm bayağ bir hissedemeyince. En sonunda 1 2 dakika aralıklarla 3 4 kez çok minik vurdu. Korktum lütfen dua edin iyi mi acaba Kansızlık etkiler mi 10 9 Du
Lulikli minikbebegim19 kansızlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ben de kansızım. Ama yorgun olduğumda daha az dinlenerek geçen günde daha çok hissediyorum. Her zaman da tepki vermeyebiliyor onlar da içerde uyuyorlar çoğu zaman. Başka şikayetiniz yoksa bence boşu boşuna kendinizi işkillendirmeyin
270320 minikbebegim19 sen yatar pozisyonda bebeğinin hareketlerini takip et onun en hareketli olduğu zamanlar oluyor :)
Makbuleellici minikbebegim19 bazen iki gün üst üste hissetmediğimiz olabilir kanamanız sancınız mide bulantınız yoksa lütfen kendinizi korkutmayın stres yapmayın sola doğru yan yatın dinlenin Allah’ın izniyle bişey olmaz içiniz rahat etmezse doktorunuzu arayın .
minikbebegim19 Esmanurr3 bugün iş yaptm yattım şimdi arada vurdu 1 2 defa daha minik vurması normalmi 23 25 arası dışarıdan belli oluyordu
Momy10 Haftamda ben de aynı şeyi yaşadım 2 gün boyunca çok az hareket hissetmiştim, doktoruma mesaj attım gel bir bakalım dedi gittik her şey yolundaydı çok şükür. Şu an 32.haftamdaym bazı günler daha sakin oluyor ama artık içim rahat olumsuz bir şey düşünmüyorum siz de gönlünüzü ferah tutun belki de yarın kıpır kıpır olacak ama yine de çok stres yaparsanız ultrasonla bir baktırın
Morprenses minikbebegim19 30 dan sonra daha düzenli oluyor hareketler bence yani benim bebeğim öyleydi. 2 gün hareket etmediği bile oldu. Aslında belki ediyor çok hissedilmiyor.30 da çok kuvvetleniyor en ufak kıpırtı hissediliyor artık
minikbebegim19 Morprenses bazen de deprem oluyor gibi hissediyorum bazen zor hissediyorum normal demekki bakalım
Morprenses minikbebegim19 evet canım İnan bi kaç haftaya daha güçlü olacak haftadan haftaya fark ediyor haklısın bende bazen bişey mi oldu diye korkardım