busra_2332 Kızlar 15 dakkada bir belime ağrı giriyor 3-4 dk sürüp geçiyor. Dayanılmicak bi ağrı değil ama huzursuz ediyor. Sancı belirtisi mi sizce?
Zeynoooooo busra_2332 evet olabilir düzenli olduğundan da behsediyorsunuz doğum sancisi olabilir kaç haftalik
busra_2332 busra_2332 ara ara adet ağrısının hafifi karın ağrısı gibi bişeyde oluyor ama sancı gibi öyle büyükde değil bilemedim
esratpl busra_2332 kaç haftalıksınız? bilgim yok ama üste çıksın🙇🏻♀️ benimde belimde ağrı var bacağıma vuruyor sabah kontrole gittim normaldi oysaki napsam bilemedim🥺
busra_2332 Zeynoooooo 38+0 bugün nst randevum var gece 12de. Çektirmeye gidicem o an ağrım olmasa da çıkar mı sancı nst de? Şimdi olduğu için. Yoksa o anda mı olması lazım?
busra_2332 esratpl Dlkbhr93 2 saat sonra nst randevum var o an ağrım olmasa bile şuan olduğu için çıkar mı sancı yoksa o anda mı olması lazım sancının çıkması için?
Dlkbhr93 Sicak su torbası koy cnm beline eger gecmezse siklasirsa dogum sancisidir gecerse yalancı sancidir
busra_2332 esratpl yarın kontrolümüz var Allahtan. Doktorda 21inden itibaren bekliyoruz demişti ondan tedirgin oldum
Zeynoooooo busra_2332 kasılma şeklinde olur diye hatırlıyorum normal doğum sancisi çekmem üzerinden 13 yıl geçti pek hatırlamıyorum canim
Deryy busra_2332 yeni başlamış olabilir bel ağrısı regl sancısı gibi sancı ama dha sert ve belde yanma hissi 😅 geliyorr olma ihtimali yüksek
Deryy busra_2332 yaaa bende gece 2 de herkes uyurken başlamıştı sabah 6 ya kadr sustm ses etmedim çk aşırı sıklaşınca duş aldım saçımı kıvırdım sende hazrlıklarını yap çaktrmadan hastanede yakınsa mis 😂