Hatice44 canım ben İstanbul Sancaktepe bölge hastanesine gidiyorum gebeliğimin başından beri herşeyimi biliyorlar lakin geçenlerde sancım tuttu enfeksiyonda vardı antibiyotikle de geçmedi çözemeyince eğitim araştırmaya yönlendirdi orada da bebiş hareketli olduğu için böbreğe çok baskı yapmış bu yüzden böbreğim şişmiş gebelerde oluyormuş enfeksiyon o yüzden geçmiyormuş sancı vs de o yüzdenmiş 3 gün hastane de yattım üroloji doktoru kadın Doğum doktorlarından gün istedi yoksa Doğum tarihi belli olmazsa stend takılacakmış devlette sezaryana gün vermiyor illah normal Doğum olucak günü gelince diyor 39 haftada ama gün vermek olmayınca üroloji de operasyona karar veremedi özel hastaneye git orası gün verir dedi bende sezaryan diye tutturdum çünkü o 3 gün boyunca normal Doğum yapanların sesi beni çok etkiledi çok korktum bölge hastanesi de zaten doktorum acı çekmemi istemediği için sezaryan yapalım demişti normal Doğuma azıcık cesaretim varken o sesler kesin sezaryan dedi bana ☺️ Benim de ilk gebeliğim şimdiden bu kadar çekerken bir de o acıyı kaldıramam artık şimdi pazartesi doktoruma gidicem durumu anlatacağım gün de verirse böbreğe stend de takılmayacak bir operasyon daha geçirmek zorunda kalmayacağım sezaryanı ben daha güvenli buluyorum kendi bünyeme göre öyle ya da böyle Doğsun da normali yapabilenlere de helal olsun ama benden uzak da olsun günü de belli olsa da o güne odaklanıp beklesem ilk olunca Doğumla alakalı bu kaygı insanı bitiriyor vallahi ☺️ İkimiz için de hayırlısı olsun devlette doğurmak çok isterdim ama onlarda prosedür gereği illah normal Doğum beceremezsen sezaryan diyorlar o zaman bir anlamı yok ki yine özel hastanenin eline kaldım bakalım ne olucak sende inşallah en hayırlı kararı alırsın bebişlerimiz sağlıkla gelsin tek dileğim🙏🏻☺️