Gisem hmmokk onu zaten hiç demiyorum evden çıkamıyordum dışarda tualet bulamazsam die şimdi biraz daha iyim o konuda bu kadınların çilesi enfeksiyon olayı 😀
Hasrt033 Gisem inşallah bakalım kuzum patlarsam pis patlarım vallaha hayrlisi hangi doktora denk gelcek bakalm 😣
Ayse1608 hmmokk Ben antibiyotik kullandım sonra tekrar çıktı hatta daha da arttı🙈 o kadar da su içiyorum ama 😁
Bsk2101 Ben de azosilinle atlattım başından beri var daha 27.haftadayım inşallaj tekrarlamaz. Size tavsiyem zaten bol su içiyorsunuzdur ama çişiniz olsa da olmasa da saatte bir tuvalete gidip mesaneyi boşaltın idrar orda durdukça tuvaletimizi tuttukça daha çok enfeksiyona sebep veriyoruz. Evet sürekli tuvalete git gel eziyet ama ilaç kullanım vicdani olarak kötü hissedeceğimize tuvalette yaşayalım daha iyi.
Aysegul30 Kızlar bendede enfeksiyon iltihap kum var şimdide aşırı bakteri çıktı bugün gecen haftadan beri wincef kullanıyorum ama artmış suyu da içen biriyim artık 4.5 lt reye çıkardım bakalım azalacak mı haftaya cuma kontrolüm var