Gullsenn Merhaba hanımlar , ayrıntılı ultrason da bebeğim adet tarihime göre 1 hafta geriden geliyor çıktı şuan 29 haftalığım ve hala öyle. Konuyla ilgili bilgisi olan??????
yenibiranne Gullsenn benim bebegim de iki hafta geriden geliyordu gelişimine göre doğdu adet tarihine göre değil
Gullsenn Baharun2 yahu dün gece de ınstagram da gebeonline da bir yazıya denk geldim işte geriden gelen bebeklerde kalp yada kromozomal bi sıkıntı olabileceği yazıyor. Bütün gecem zehir oldu vallahi
Baharun2 Gullsenn yok ya saçmalamışlar ne alaka.Benim arkadaşın iki hafta geriden geliyodu hep doğurdu bi sıkıntı yok
Ebrar34 3 haftaya kadar normal korkma toplarlıyor sonradan eğer ailede minyon tipli biri varsa ona çekmişte olabilir 🤗
ArslanlardanEsra Bende 11+2 haftalık hamileyim, bir hafta geriden geliyor ama bir sorun olacağını düşünmüyordum. Bu bir problem mi ?
Ebrar34 Gullsenn ben 36.hagtada bebek 1 hafta geriden geliyor dedi sonraki ulrtasonda normale dönmüştü hatta boyu bana çekeckken babaya çekti normalden uzun gözüktü Bi kaç cm dönüyor merak etme
yenibiranne Gullsenn 42 haftalık doğdu son adete göre ama ultrason gore 40 oluyor. yoktu çok şükür hiç öyle birşey duymadım ben doktora sordum geç döllenmeden kaynaklı dedi