_ipekkkkk 32 haftada kontrole gittim üst tarafta 32+1 yaziyor Altta GA yazıyor orada 33+6 yazıyor 🙄 Ozaman 2 hafta öndemi olmuş oluyor Şuan 33+3çüz 🤷♀️
minikkoalammm _ipekkkkk o ultrasonun bir önemi yk ileri de atar geri de atar benim de hep öyleydi her kontrolde ya gerideydi yada ilerde
Eliza22gzm _ipekkkkk doktorunuz bu bilgiyi verir bİzimde en başından beri 2 hafta hep önde kilo ve boy olarak şekerden şüphelenildi şeker çıkmadı ama genetik olarak iri bir bebek dedi doktorumuz
_ipekkkkk minikkoalammm benim gebelik şekerim var diyet ve insülin kullanıyorum acaba ondan mı diye düşündüm de 🤷♀️ emin olamadım normal ozaman ileri geri olması
_ipekkkkk Eliza22gzm Doktorum bişey demedi ultrosana bakaym dedim az önce öyle dikkatimi çekti şekerim var insilun kullanıyorum 🥴
Rmys09 _ipekkkkk yok kuzum sanmıyorum yani zaten bu haftalarda 2 haftada bir ya da 10 günde bir gidiyorsun kontrole bizde 33+4 üz kafa 35 den gidiyor 36.haftadan sonra hersey olabilir bence doktor takibi önemli
_ipekkkkk Rmys09 yaaa olabilir diyorsun bide bana kafası çok asagida dedi 😔 rahim ağzı uzunluğu kılı kılına çıktı 3 hafta sonra gel demişti kontrole nst falanda girmedik gebelik şekerim var insilun kullanıyorum bakalım hayırlısı artık 😏🤲🌸
Rmys09 _ipekkkkk dikkatli olmak lazım ama 3 haftada 1 de çok 2 haftada git bence sen takibin erken yapılsın kafası aşağıda olması da kötü bişey değil aslında doğumun kolay olur ama 36 da felan böyle dese daha iyiydi tabi
_ipekkkkk Rmys09 bakalım artık gidince ne diyecek 🤷♀️😏 hayırlısı artık sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin Rabbim 🤲👣