Hep burdan okurdum doğum hikayelerini ve çok şükür bana da nasıp oldu anlatmak geçen hafta tamda bu gün gibi hafif sancım la gündüz gitim hastaneye 1cm açılma dedi ebe neyse tekrar eve geldik 5 gibi sancılarım hafif hafif artmaya başladı ama ilk ağrım olunca gaz sancısı saniyordum hastaneye gidince sancı olduğunu ogrendim 🤣 neyse evde birazda sancı çekim dayanilmiyacak olursam gideriz dedim 11 kadar evde çektim artık dayanilmiyacak gibi olunca hastaneye gidelim dedim 12 hastaneye gitik dogumhaneye aldılar hala 1cm dedi ebe ama elle bırseyler yaptı 1ken 4 cm yaptı neyse doğumhanede kaldım odada sancimi çektim çok şükür eşimi yanıma verdiler 2dk bir sancım geliyordu kıyamam eşimin de elinden birşey gelmiyordu içi gidiyordu beni öyle görünce neyse ikinmam geliyordu ebe baktı 6cm acilman var daha var doğuma dedi sabaha doğru doğum başlar dedi 6 gibi falan 2 dk falan geçti tekrar baktı hemen çatıya geç doğum başladı dedi eşimi dışarı aldılar ve sakin bağırma derin nefes alıp ver herşey çok güzel olucak dedi ne dediyse uyguladım eşimin ve doğum esnasında hiç bagirmadim çok ta uzun sürmedi doğumum 3:17 kucağıma aldım oğlumu ve o an çektiğim bütün ağrıları acıları unutum o kokusu o sıcaklığı rabbim isteyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla bebsilerinizi kucağınıza almayı nasip etsin insalah 🤲🤭👨👩👦🤱🏻