Happy_001 Giizems bnde boyle bısey aldım kaldırdım verdim meme cok rahattım suan dada kullanıyorum canım
Barlas_mom Giizems https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5238971/2074882 ben bunu aldım canım çok hafif ve emzirme kolaylığı da güzel henüz kullanmadım ama denediğimde üzerim de yok gibi resmen o kadar güzel hafif şık 👍
Giizems Merinosunannesii yakası çok açık oluyor düğmeliler buyüzden böyle mi alsam diye düşünüp duruyorum canjm
Birdost Uzun kollu pijamalar acaba hastanede damar yolu açmada falan engel olur mu? Nereden açarlar acaba el üstünden acsalar sorun yok da dirsek içinden açınca uzun kol sıkıntı olur mu bilemiyorum.
esmer3 Birdost ameliyat sezeryan vs. Bu durumlarda hareket kısıtlılığı olmasın diye genelde el üstünden açılır canım 😊
Happy_001 Giizems ben yukarıdan vermedim hiç alttan kaldırdım bı atlet wardı altım da canıö direk werıyordım
Ttttkkkkk Birde yanlış anlama farklı bir renk tercih etmelisin canım daha koyu renkler . Sonuçta kan , akıntı olur
Deryy Giizems güzel ama emzirme için fln sıkıntılı hstane zaten aşırı sıcak olyo bence kısa kollu düğmeli al üstüne kimono tarzı bişey geçir
babynil @Giizems trendyoldan monamise markasindan aldm cok takip ettm ama 300-400lerde hep lohusa takimlari sansima 120ye dustu oyle aldm. Ama lohusa olmayan onden dugmeli modelide kullanilabilinir baya arada fark yok