glsmwm_ İkinci gebeliğim ilk oğlumda hiç isim sorunu yaşamadım ama bu oğlum da isim kıtlığı yaşıyorum resmen eşimle çok zıt düşüyoruz😅bana erkek isimleri önerir misiniz güzel anneler ve anne adayları 🌻
erdem_agah glsmwm_ ya bu kadar mi ayni olur hislerimiz. İlk oğluma hemencecik Erdem ismini koydum. Sanki biri o ismi kulağıma üflemis gibi 🤭 simdi ikinci oğluşum geliyor. İsim konusu muamma. Ben ağır isimleri seviyorum dönemsel olarak popüler olanlardan ise hep uzak duruyorum. İkinci ye de Agâh düşünüyoruz bakalım nasip
glsmwm_ erdem_agah ilk oğlumun adı daha evlenirken belliydi. Hani böyle hayal edersiniz ya kız olursa bu olur erkek olursa bu diye aynen öyle. Cinsiyetimiz belli olunca hemen Giray Alp koyduk. Ama malesef bu oğlumda tıkanmış durumdayız hiçbir isim içimize sinmiyor 😅
erdem_agah glsmwm_ ben Alp Giray benzeri bir isim olacak ama Cihangir ismini de beğeniyorum. Dünyaya hükmeden demek. Şuan ikinci oğluma ilk oglumdaki gibi içimin cok ısındığını bir isim bulsam ismini koydum gitti derim ama baya arastirdik yani 🤦
Defne34 Bnde ılk cocukta hemen ısım buldum sımdı 47 haftalık hamıleyım halal kararsızım metehan mı alperen mı koyalım karar veremıyoruz sizce Metehan mı Alperen mi?
gul06_ glsmwm_ al bendende o kadar oglumuzun ismine bir turlu karar veremedik. Esim yigit alp istiyordu bende yigit istemiyrm etrafta cok var ben bizim bebisimzn ismi etrafta olmayn bir isim olsun istiyrm bunu esime soyledim anlayisla karsiladi. Ama icim bi buruk esim cok istiyordu. Uras Alp ismini onerdim onuda kayinbabmgil pek begenmedi illa kuranda gecen isim olsun diyor. Esim Allahtan cok takmiyor babasini. Anlami guzel olan bir isim istiyoruz. Aras,uras bunlari begenidm ben
glsmwm_ gul06_ bende Aren ve Asil çok istiyorum ama eşim beğenmiyor onun istediklerini ben beğenmiyorum oysaki diğer oğlum da hemen belliydi. Şuan bizde isim kıtlığı yaşıyoruz. Birine karar verdik Vefa olacak ama yanına isim düşünüyoruz şuan 😊