Minigin_annesi0 Kızlar bu fiyattan daha uygun bildiğiniz biyer var mı ya almak istiyorum gün geçtikçe fiyat artıyo iki gün önce 1650 TLydi Şimdi 1750 daha uyguna varmı bu modelden herhangi bir sitede 
syma33 Minigin_annesi0 Canım instgramda moroglubebe diye sayfa var dediğin bebek arabası şuanda 1180 TL 170 adet varmış bir bak istersen
kraliceari Minigin_annesi0 ben aldım 1250 di bi on gün önce şimdi çıkmış bende baktım bekle biraz daha ama iner mi bilmem 🤷♀️ güzel yani biz kilere kaldırdık daha 3 ay var doğumuma çünkü
Bebekoo Minigin_annesi0 biz bu siteden aldık bu modelini 1650 TL ye. 3-4 gün önce. Bugün geldi kargo çok kaliteli her şeyi çok iyi çok beğendim. Site de güvenilir bizim bi arkadaş önermişti bana
Sukrann10 Minigin_annesi0 https://www.hepsiburada.com/baby-home-935-trend-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV0000185C23?magaza=Ayhan+%c3%87ocuk&url_src=and-product-detail Ben bunu aldım. Senin istediğinden mi bilmiyorum ama buda çok kullanışlı.
Fatmacmen İnstagramda bebeworld sayfasından 4baby markalı araba aldım henüz kullanmadım ama sorun yaşamadım bi bakın derim
HMercimek0660 Instagram da Serkan avm var orası da 4baby ürünleri satıyor hep yalnız dediğinz gibi aşırı pahalı oldu fiyatlar ben aldım mesela 1300 e 1 ay sonra 2.000 geçti yani her gün zam yapılıyor almakta fayda var sanırım bi an önce ☺️
gizemkrgzl Bende 1 ay önce almıştım 4 baby travel sistem 1040 TL’ye aldım trendyoldan satıcısı Serkan avm memnunum ama aşırı pahalanmis gerçekten şaşırdım görünce