Sonunda bende doğurdum buraya girdiğim ilk günden beri bunun hayalini kuruyordum 4 günlük olduk bile ☺️ 🙏🏻 39+4 te gece 2 buçukta suyum geldi. Uyumadan önce o kadar çok dua etmiştimki bu gece doğurayım diye 😂 Uykumda bir ıslaklık hissederek uyandım uyku sersemi akıntı sanmıştım tuvalete gittim baktm gelmeye devam ediyo foşş diye bir anda boşalmadı benimki ama çok bariz su olduğu belliydi. Hemen eşimin yanına gittim onu daha önce bu konuda çok uyarmıştım bir gece seni uyandırabilirim artık sakın korkma diye neyseki bir işe yaramış 😁 sakince kalktı annemi uyandırdık ben hemen hızlı bir duşa girdim saçlarımı bile düzleştirdim. tam 1 saat sonra 3 buçukta hastaneye girmiştik. Beni önce doğumhaneye aldılar nst bağladılar sancım var mı diye. Düzenli sancılar vardı zaten bende artk hissetmeye başlamıştım. Muayene ettiler 3cmdi. Daha vakit var nasıl olsa odana çıkaralım orda rahat rahat takıl biraz kahvaltını et dediler. 1 saat sonra kahvaltımıda edip sancılarım arttığı için eşimle doğumhaneye geri indim. Orda sancı odası dedikleri odalwr vardı plates topumu alıp öğrendiğim herşeyi yapmaya çalıştım. 7 ye doğru sancılar baya arttı yeniden baktılar 6cm olmuştu. Bende artık hani şu doğum sancısı çekerken kimseye tahammülünüz olmaz eşinizi bile görmek iatemezsiniz dedikleri kısma geçmiştim😁 saat 8 olsun ve doktorum gelsin istiyordum sadece. Bu arada sancıları ayakta çektim hep kasılma geldiği anda eşimden çok destek aldm belime masaj yaptırdım sürekli. Veee saat 8 de doktorum geldi hemen geldi muayene etti 8cmdi herşey çok güzel sadece bebeğin başı biraz yukarda çömelip biraz ıkınmaya çalış dedi ama artk o noktada çömelmem imkansızdı bende tuvalete girdim sıcak suyu açıp karnıma tuttum zaten sürekli büyük tuvalet yapma isteği vardı ve ıkındım bolca. Yalan yok en çok o 1 buçuk saatlik kısımda yoruldum en çok ama benim bebeğimin kafası aşağı inmediği için öyle oldu. Birde 3700 doğduğu için biraz zorladı. Saat 9 30 da doğumhaneye alındım. Eşimde benimle birlikte girdi sonuna kdr elimi tuttu ıkınırken hep ondan destek aldm. Canım doktorum ve tatlış mı tatlış ebeler sayesinde 4 ıkınmada çocuğum kucağımdaydı. ♥️🙏🏻 Vee tabiki herkesin dediği gibi o duygu tarif edilemez 🤗 birwz uzun oldu ama sormak istediğiniz bişey varsa sorun unuttuğum kısımlar olabilir 🥰