Burcu_akbb Eri9999 Ben 2. Kızımı gelişmiyor diye 37 de aldılar Küveze gerek kalmadı 2600 46 cm Doğdu Şuanda 3 yaşında gelişimide güzel
Fatosduzgun55 Eri9999 ilk oglumu 37+0da sezeryanla dogum yapdım bır sıkıntı yasamadık sukur suan 2 yasında ve gelısımı gayet iyi🤲 35+3hamıleyım 37.haftayı göreyım dıye dua edıyorum
Eri9999 Burcu_akbb gelişimi önde şükür ikinci sezaryanım die 37 +1dedi doktor hesabına göre 37 bitmiş 38e girmiş oluyorsun dedi
KonuMankeni Ablam 36 haftalık doğurdu. 2500 kg. Şükür bizde bir sorun yaşamadık. Ertesi gün çıktılar hastaneden 🥰
Tosbikannesii Ben yaptım gecen hafta 36+4 te doktorum haftası erken eger solunum sıkıntısı yaşayabilir yaşarsa küveze alınabilir dedi 2830 gr dogdu ve şükürler olsun ki herhangi bir solunum sıkıntısı olmadı bugün 1 haftalık oldu ve su an yanımda uyuyor ☺
Burcu_akbb Eri9999 dr ne acelesi varmışki 10 gün daha Kalabilir Sağlık açısından sıkıntısı yoksa Benimki gelişmiyor diye Durmasının anlamı yok demişti ama 1 gün bile gelişen çocuk için çok önmli dedi
Eri9999 Burcu_akbb kararsız kaldım 4 ocakta randevum var o gün kilosu gelişimi nasıl merak ediyorum tekrardan konuşabiliriz kafası ve karın bölgesi normal haftasından bir hafta önde demişti sanırım bu yüzden gittigimde tekrardan konuşucam