_Lavinya merveyusuf60 İnsta veya nette bulabilirsiniz. Ben daglarkizi markasından almıştım. Her türlü bitkisel ürün de mevcut. 🌼 Şifa olur inşallah
Esrayil mucizeolsunn merhaba☺️ Sogan suyu sifa hatun diye bir fenomen var o onerdi Annesi oyle hamile kalmisti.. amaaa hacamatttt yapin kac kez ve suluk cok iyi geliyor; nar suyu hergun icin🐣! Pes etmeyin allah buyuk🤲 Ve kesinliklr reglden snra bir bucuk hafta hergun bir gun aralikli esin ile birlikte olun ovulatie testlerine bakmayin☺️ Gerekirse hergun yapin..
Bfduam Meltemkrkmz eşinizde sıkıntı neydi? babymoomss sonuç aldın mı? Esrayil ovulasyon testi insanı geriyor di mi?
Moonrose16 Abla sakın ot soğan suyu vs deneme tabi faydası olabilir ama öncelikle doktora git iltihap enfeksiyon vs rahim yumurtalıklarına baktır sağlıklımı diye . Yoksa bitki soğan la zarar bile verebilirsin vücüt dengeni bozabilirsin herkesin bünyesi farklı . Sağlıklı isen inşallah bir gün hamile kalırsın . Ovülasyon testi dene kalma ihtimalin artar . Ama ilk önce kendini kontrol ettir en önemlisi bu
mucizeolsunn Moonrose16 doktora gittim canım hiçbir problem çıkmadı tüm değerler iyi sperm testi de iyi 😘 teşekkür ederim cevabın için
ruhanadagdelen mucizeolsunn ben aslanpençesi otu çayıyla hamile kaldım. Dene Allahın izniyle olur inşallah. Olursa beni bul😋☺️
mucizeolsunn ruhanadagdelen https://resimyukle.io/r/fnrPwijZwi şu teste bakar mısınız çizgi görüyorum ben 😱 bu sabah yaptım
ruhanadagdelen Evet silik bişey var gibi. Ama gene test yap bir kaç gün geçsin sabah aç karna ilk idrarla yap. Test çubuğunu düz zemine koyarak yap ve 2-3 damladan fazla damlatma. Normalde çok yeni gebeliklerde silik gösterir. Eğer varsa zaten bir kaç gün sonra gözle görülür gibi olur. Şuan bile kesinleştirmek istersen acile git kan ver
mucizeolsunn ruhanadagdelen evet canım tekrar test yapacağım yarın sabah yine çizgi çıkarsa bu sefer kan veirirm inşallah 🥰🥰
ruhanadagdelen mucizeolsunn ha birde eğer soğan suyu falan içeceksen bunu her hangi bir zaman içemezsin soğan suyu çok ağır bir tedavi türü Allah korusun bebeğin varsa bile düşük yaptırır. Soğan suyu içeceksen bunu adetin olduktan 10 gün sonra içmeye başla 10-15 gün içmen yeterli
mucizeolsunn ruhanadagdelen 3 ay önce kadar içtim Saraçoğlu’ndan izledim ne zaman başlayıp ne zaman bitirmem gerektiğini canım bidaha 6 ay boyunca içilmemesi lazımmış zaten
RefBrs Mehtapkz enfeksiyon var demişti onun için vermişti temizlensin diye ama tanıdıklarımdan direk fitil sonrası hamile kalanlar da var nasip biraz
Ciceekanne Mehtapkz instagram da Mehmet Fatih karslı adında bir doktor var kendisinin yöntemi ile hamile kalan çok kişi olmuş ilk denemede hemde instagram da detaylı da anlatıyor bakabilirsiniz ☺️
Mehtapkz RefBrs bendede dunddn beri idrar yaparken yanma var bende gidicem doktora yarin hayirlisiyla
ruhanadagdelen mucizeolsunn İNŞALLAH ÇİFT ÇİZGİ ÇIKAR🙏🏻 Ama yarınıda bekle 4-5 gün geçsin. Varsa zaten belirgin olur çizgi
Elfvli mucizeolsunn bilimsel olan herseyi yaptırdım. Doktor kontrolünde gitmenizi tavsiye ederim. Tüm testleri yaptırdım. Degerlerimi kontrol ettirdim , rahim ağzı filmi ve eşimin sperm testlerine varana kadar yaptırdık. Hicbir sorun olmamasına rağmen 18 ay cocugumuz olmadı. Üstelik bu ikinci gebelik deneyimimiz di. İlk kızıma hemen hamile kalmistim . Allah nasip etmedi mi etmiyor . Sakın kalıp tevekkul etmekten başka birsey kalmıyor geriye 🤲 stresten uzak durun. Stres baş düşmanı. Biz ne zaman biraktik, olmayacak herhalde diyip kafa olarak birbirimizi serbest bıraktık Allah nasip etti.
Bfduam Elfvli benzer durumdayız, benimde ilki hemen olmuştu, ikinci 6,7 ay sürdü, tekrar düşünüyoruz 1 yılı geçti olmadı. Gerçi yaşda ilerledi haliyle, hormonlar, inş tekrar nasip olur.
Meltemkrkmz Bfduam eşimde varıkosel var canım doktor 2 sene ıcınde cocuguN oldu oldu yoksa daha olmaz demısti.
Elfvli Bfduam birçok sebep var inanın. Eger tip alanında bir sorun yoksa iş psikolojiye , hayat şartlarına, strese ki bu çok.onemli yediğimiz içtiğimize kadar uzanıyor. Şu yumurtlama takvimi vs takip etmeyin. Akışına bırakın bence. 18 ay dile kolay bakın. 🤷♀️